02-05-05

HEB WEER WAT MEEGEMAAKT!

Hallo
iedereenWe hebben weer wat meegemaakt de laatste tijd.
In maart kon U in het nieuws van VTM zien dat er veel mensen slachtoffer zijn geworden van een bende oplichters.
Ik was een van hen...jammergenoeg.
Hier mijn verhaal.
In februari zag mijn zoon, Sam dat er laptops werden aangeboden op Ebay; hij wou er al zo lang eentje hebben. Wij hebben dan geboden en gewonnen.Na heen en weer gemaild te hebben met de verkoopster besloot ik het geld via pc banking te betalen;649 Euro.
Vanaf ze mijn bevestiging gekregen hadden via mail, hoorde ik niks meer van de verkoopster...geen enkele reactie op mijn mails.
De gsm nr die ze opgaven bleek ook vals te zijn!Ik geïnformeerd bij de post, en toen bleek dat het adres en de naam van degene waar ik aan moest storten ook al niet juist was!Ik heb dan direct op het forum van Ebay gepost dat er oplichters aan het werk waren. Ik wou de volgende veiling tegenhouden(weeral 5 laptops te koop van de zelfde persoon!)Gelukkig heb ik dit kunnen verhinderen en ben ik beginnen mailen naar de 7 anderen die samen met mij ook een laptop "gewonnen" hadden.Na een paar weken, we waren toen al met 4...vond ik nog gedupeerden van dezelfde verkoopster, maar onder een andere naam.
Zo kwamen we tot de conclusie dat we met 10 gedupeerden waren.Ik heb dan een samenkomst georganiseerd en we zijn daarna naar de politie gegaan om een gezamelijke pv te laten opmaken.Tot zover mijn verhaal.
Ik weet dat ik stom geweest ben van mij te laten vangen...maar ja 't was voor mijn zoon... Ik probeer hem zoveel mogelijk het gewone leven te leren. Hij moet ook leren beseffen dat de mensen het niet altijd goed bedoelen dat en dat er ook negatieve dingen kunnen voorvallen.Op dit punt zijn zo'n kinderen nog heel naief

Ik ben ook in contact gekomen met Rudi Vansnick van Isoc.be.
KLIK HIER
Hij gaf me weer moed. Hij heeft op de website een forum opgericht voor gedupeerden.
Ik heb ook op seniorennet een blogje gemaakt om zo de mensen te kunnen helpen. Je mag er gerust een kijkje nemen.
KLIK HIER
Ik zou iedereen het volgende willen aanraden: indien je denkt dat je opgelicht bent, niet aarzelen, direct klacht neerleggen in je eigen stad. En je daarna laten registreren als gedupeerde.
Met vriendelijke groeten.

12:04 Gepost door noeke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |